Vacatures

Tandartsassistent

Je doet je werk met hart en ziel en staat voor de patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent de kracht van samenwerking. Ben jij toe aan een leuke, afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Waar je gaat werken:
Deze gezellige praktijk heeft een team van medewerkers die zich met hart en ziel inzetten en is gevestigd in een groot en karakteristiek pand. Met ruime behandelkamers en veel daglicht is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals Orthodontie en Implantologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. 

We verwachten:
Voor deze praktijk zoeken wij een gedreven tandartsassistent met afgeronde MBO diploma óf minimaal twee jaar relevante ervaring in een tandartspraktijk. Je hebt een gastvrije houding en hebt er plezier in om de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

Je beschikt over:

  • Een MBO-diploma tandartsassistente óf minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een tandartspraktijk
  • Gastvrije en klantgerichte houding
  • Flexibel, enthousiast en gedreven
  • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
  • Beheersing van de Nederlandse taal

We bieden:

Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform
  • Goede pensioenregeling
  • Mogelijkheid om intern door te groeien
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Interesse?

Heb jij interesse om te werken in zo’n uitdagende omgeving als bij tandarts Genemuiden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door jouw motivatie en cv te mailen naar Janet Doosje via: praktijkmanager@tandarts-genemuiden.nl

Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Tandartspraktijk Genemuiden
t.a.v.: Janet Doosje praktijkcoördinator
via email: praktijkmanager@tandarts-genemuiden.nl

Stuur ons een bericht