Vacatures

Mondhygiënist

Bij Tandarts Rooker Genemuiden, zijn wij per direct opzoek naar een mondhygiënist. Als mondhygiënist verricht je onderzoek en stelt diagnoses in het kader van preventieve mondzorg, geef je voorlichting en advies aan de patiënt, voer je preventieve mondzorgkundige behandelingen uit en verricht je alle rand werkzaamheden in de praktijk die in verband staan met jou patiëntenzorg. Jij straalt, als jouw patiënten stralen!

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige dorpspraktijk heeft een team van 1 mondhygiëniste, 3 tandartsen, 1 tandarts orthodontie, 1 tandarts voor endodontologie, 14 (tandarts-, orthodontie en (paro)preventie)assistentes en 1 tandtechnieker die zich met hart en ziel inzetten. Met 6 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. De praktijk is modern ingericht en ruim opgesteld. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken, four handed. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals endodontologie en orthodontie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een HBO-diploma mondzorgkunde
 • Gastvrije en klantgerichte houding
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Bent 1 tot 2 dagen beschikbaar

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Werken in loondienst of zelfstandige
 • Je maakt gebruik van A-merk materialen
 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
 • Goed gevulde en gevarieerde agenda
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving
 • Jong en dynamisch team
 • Jaarlijks personeelsuitje

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Daphne van Stiphout via werkenbij@denteam.nl of via telefoonnummer 0657319218. Ook bereikbaar via Whatsapp. Wil je bellen na werktijd? Dat kan op dinsdagavond van 19:00 uur – 19:30 uur. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Janet Doosje via praktijkmanager@tandarts-genemuiden.nl of telefoonnummer 0613052367


Tandartsassistent
Je doet je werk met hart en ziel en staat voor de patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent de kracht van samenwerking. Ben jij toe aan een leuke, afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Waar je gaat werken:
Deze gezellige praktijk heeft een team van medewerkers die zich met hart en ziel inzetten en is gevestigd in een groot en karakteristiek pand. Met ruime behandelkamers en veel daglicht is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals Orthodontie en Implantologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. 

We verwachten:
Voor deze praktijk zoeken wij een gedreven tandartsassistent met afgeronde MBO diploma óf minimaal twee jaar relevante ervaring in een tandartspraktijk. Je hebt een gastvrije houding en hebt er plezier in om de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

Je beschikt over:

 • Een MBO-diploma tandartsassistente óf minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een tandartspraktijk
 • Gastvrije en klantgerichte houding
 • Flexibel, enthousiast en gedreven
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal

We bieden:

Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform
 • Goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid om intern door te groeien
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Interesse?

Heb jij interesse om te werken in zo’n uitdagende omgeving als bij tandarts Genemuiden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door jouw motivatie en cv te mailen naar Janet Doosje via: praktijkmanager@tandarts-genemuiden.nl

Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Tandartspraktijk Genemuiden
t.a.v.: Janet Doosje praktijkcoördinator
via email: praktijkmanager@tandarts-genemuiden.nl

Stuur ons een bericht